Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft gratis ebok mobi

Stressa hjärna – gör stressen till en positiv k

Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft den Anna Zetterberg

  • Bokens titel: Anna Zetterberg
  • Bokförfattare: Anna Zetterberg
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 7 oktober 2019
  • Genre böcker: Filosofi Och Religion
  • ISBN: 9789188953599
  • Tillgängliga filer: stressa-hjarna-gor-stressen-till-en-positiv-kraft_anna-zetterberg.pdf, stressa-hjarna-gor-stressen-till-en-positiv-kraft_anna-zetterberg.epub, stressa-hjarna-gor-stressen-till-en-positiv-kraft_anna-zetterberg.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft den Anna Zetterberg

Sammanfattning av e-boken Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft den Anna Zetterberg

Boosta din prestationsförmåga!

Stress är ett enormt hälsoproblem, men i grunden är vår stress energi som vi kan vända i positiv riktning. I den här boken får du nycklarna till att kontrollera och kanalisera din jobbrelaterade stress så att den ger i stället för att ta kraft.

Utifrån en förståelse för vad stress egentligen är och hur vi människor fungerar, får du kunskap och konkreta tips för att öka såväl din prestationsförmåga som din livskvalitet. 

Boken hjälper dig att steg för steg prestera mer på jobbet och få ut mer av livet, men kan också användas som ett verktyg i det viktiga arbetet att skapa en bättre arbetsmiljö för alla.  

 

Anna Zetterberg är prestations- och motivationskonsult med 20 års erfarenhet. Hon arbetar med konsultation för ledningsgrupper och ger workshops, föreläsningar och coachning på grupp- och individnivå. Detta är hennes andra bok. Hennes första, “Mer än hjärna! Jobba smart och må bra”, kom 2015 och släpptes 2018 i en uppdaterad pocketupplaga.

Ladda ner Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft är 145 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft.

Stressa hjärna – gör stressen till en positiv k!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft pdf, ladda ner Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft pdf, ladda ner en Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft ebok pdf, Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i pdf-format, gratis Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok att ladda ner, fri Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i pdf-format, Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft pdf? Hur laddar jag ner en Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft gratis? Hur laddar jag ner en Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok gratis? ladda ner Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft epub, ladda ner en Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft ebok epub, Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i epub-format, fri Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft epub? Hur laddar jag ner en Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i epub-format? Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft mobi, ladda ner Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft mobi, ladda ner en Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft ebok mobi, Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i mobi-format, gratis Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft mobi? Hur laddar jag ner en Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft bok i mobilformat? Var att ladda ner Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft den Anna Zetterberg fri? Hur man laddar ner en Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft den Anna Zetterberg ebok gratis?

Leave a Reply