Strömkantring gratis ebok pdf

Strömkantring (e-bok) av Olov Svedelid

Strömkantring ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Strömkantring den Olov Svedelid

  • Bokens titel: Olov Svedelid
  • Bokförfattare: Olov Svedelid
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 december 2015
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789137147673
  • Tillgängliga filer: stroemkantring_olov-svedelid.pdf, stroemkantring_olov-svedelid.epub, stroemkantring_olov-svedelid.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Strömkantring längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Strömkantring den Olov Svedelid

Sammanfattning av e-boken Strömkantring den Olov Svedelid

År 2010. Midsommar i Trosa och dans kring majstången – allt tycks vara precis som det alltid har varit. Men plötsligt kommer en kall vindil, kylan blir hastigt allt värre och snart börjar det snöa… Inom kort är hela landet täckt av meterhög snö.

För klimatologen Maria är det hela obegripligt eftersom inga varningstecken har synts till. Och än mer obegripligt blir det när hela jorden samtidigt verkar löpa amok. Los Angeles drabbas av en förödande jordbävning och Dacca av en flodvåg som krossar allt i sin väg, tidernas värsta cyklon härjar i Honduras och en obeskrivlig hetta i Sudan tillintetgör människor och djur.

Maria får i uppdrag att undersöka vad som kan ligga bakom de felaktiga prognoserna. Som medhjälpare väljer hon sin före detta man, den undersökande journalisten Verner, och tillsammans ger de sig iväg på en farofylld resa som för dem över stora delar av världen.

Strömkantring utkom första gången 2001 och är en spännande och skrämmande framtidsvision. Olov Svedelid, 1932–2008, är en av Sveriges mest lästa och uppskattade författare. Den omfattande thriller-serien om Roland Hassel, ungdomsdeckare, dramatik och inte minst hans historiska romaner, som serien om Catarina Dufva och Staffan Humbla i 1600-talets Sverige, visar på hans stora spännvidd.

Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic

Ladda ner Strömkantring en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Strömkantring är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Strömkantring en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Strömkantring pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Strömkantring.

Strömkantring (e-bok) av Olov Svedelid!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Strömkantring pdf, ladda ner Strömkantring pdf, ladda ner en Strömkantring ebok pdf, Strömkantring bok i pdf-format, gratis Strömkantring bok att ladda ner, fri Strömkantring bok i pdf-format, Strömkantring boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Strömkantring pdf? Hur laddar jag ner en Strömkantring bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Strömkantring gratis? Hur laddar jag ner en Strömkantring bok gratis? ladda ner Strömkantring epub, ladda ner en Strömkantring ebok epub, Strömkantring bok i epub-format, fri Strömkantring bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Strömkantring epub? Hur laddar jag ner en Strömkantring bok i epub-format? Strömkantring mobi, ladda ner Strömkantring mobi, ladda ner en Strömkantring ebok mobi, Strömkantring bok i mobi-format, gratis Strömkantring bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Strömkantring mobi? Hur laddar jag ner en Strömkantring bok i mobilformat? Var att ladda ner Strömkantring den Olov Svedelid fri? Hur man laddar ner en Strömkantring den Olov Svedelid ebok gratis?

Leave a Reply