Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer gratis ebok online

Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer (e

Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer den Susanne Andersson

  • Bokens titel: Susanne Andersson
  • Bokförfattare: Susanne Andersson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 maj 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789175697598
  • Tillgängliga filer: swinging-memories-ett-swingerspars-memoarer_susanne-andersson.pdf, swinging-memories-ett-swingerspars-memoarer_susanne-andersson.epub, swinging-memories-ett-swingerspars-memoarer_susanne-andersson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer den Susanne Andersson

Sammanfattning av e-boken Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer den Susanne Andersson

Nyutgåva av Swinging Memories – Ett Swingerspars Memoarer.

Efter tvivel och en smula vånda beslutar sig Susanne och Joakim för att utforska en vit fläck på deras sexuella karta – swingersvärldens vidsträckta domäner.

Berättelsen bygger på memoarer som stöpts om till en lustfylld och lättsam roman. Författarnas alter ego tar med läsaren på en resa in i swingersvärlden, från deras svajiga start fram tills idag, cirka tio år senare. En ny värd öppnar sig där kvinnlig och manlig sexualitet möts och förenas i en vällustig, livsbejakande smältdegel.
Fokus ligger mestadels på deras sexuella utsvävningar men emellanåt flimrar ändå vardagen förbi mellan sexfester och möten med kåta medresenärer. Men naturligtvis, allt är inte frid och fröjd, dispyter och motsättningar existerar även i deras nyupptäckta värld. Det positiva överväger dock, inte minst tack vare de sociala kontakterna som när de är som bäst utvecklas till djup vänskap.
Öppenhjärtligt skildras allt från klubbesök till privata fester och naturligtvis får även läsaren ta del av deras upplevelser i swingersvärldens okrönta huvudstad, Cap d’Agde.

Med sina målande beskrivningar fungerar boken som en guide för wannabees, noviser får en glimt av swingersvärlden och erfarna swingers kan på många ställen le igenkännande.

Ladda ner Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer är 85 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer.

Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer (e!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer pdf, ladda ner Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer pdf, ladda ner en Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer ebok pdf, Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i pdf-format, gratis Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok att ladda ner, fri Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i pdf-format, Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer pdf? Hur laddar jag ner en Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer gratis? Hur laddar jag ner en Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok gratis? ladda ner Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer epub, ladda ner en Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer ebok epub, Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i epub-format, fri Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer epub? Hur laddar jag ner en Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i epub-format? Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer mobi, ladda ner Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer mobi, ladda ner en Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer ebok mobi, Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i mobi-format, gratis Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer mobi? Hur laddar jag ner en Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer bok i mobilformat? Var att ladda ner Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer den Susanne Andersson fri? Hur man laddar ner en Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer den Susanne Andersson ebok gratis?

Leave a Reply