Tecknaren ladda ner epub-bok

Tecknaren (e-bok) av Cecilia Trenter

Tecknaren ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Tecknaren den Cecilia Trenter

  • Bokens titel: Cecilia Trenter
  • Bokförfattare: Cecilia Trenter
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 november 2013
  • Genre böcker: Science Fiction
  • ISBN: 9789175530963
  • Tillgängliga filer: tecknaren_cecilia-trenter.pdf, tecknaren_cecilia-trenter.epub, tecknaren_cecilia-trenter.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Tecknaren längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Tecknaren den Cecilia Trenter

Sammanfattning av e-boken Tecknaren den Cecilia Trenter

Cecilia Trenter är uppväxt i en författarfamilj med pappa Stieg och mamma Ulla Trenter och storasyster Laura Trenter. Hon är lektor vid institutionen för kulturvetenskaper vid Linnéuniversitetet. Tecknaren är hennes skönlitterära debut.

Tecknaren är fantasy för läsare som har växt upp med Harry Potter och filmatiseringarna av Sagan om ringen. Historien handlar om Miklos som av en slump upptäcker en grotta med heliga grottmålningar och bestämmer sig för att teckna sju av grottmålningarnas krigare. Därmed startar ett händelseförlopp som drar in såväl bergsbyn där han bor som landet i ett dystopiskt äventyr. Vi får möta shamanen som kallas Grå, gycklarna Sasha och Igor, krigaren Nadja och Lilla Hjärtat, lönnmörderskan. Tillfälligheter flätar samman deras liv med Miklos, tecknarens.

Tecknaren är den första delen i en fantasyserie i fem delar om hur grottmålningens krigare från det förflutna startar ett krig som ytterst handlar om frihetens natur och dess pris. Nästa del som beräknas utkomma 2014 heter De som färdas.

Ladda ner Tecknaren en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Tecknaren är 55 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Tecknaren en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Tecknaren pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Tecknaren.

Tecknaren (e-bok) av Cecilia Trenter!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Tecknaren pdf, ladda ner Tecknaren pdf, ladda ner en Tecknaren ebok pdf, Tecknaren bok i pdf-format, gratis Tecknaren bok att ladda ner, fri Tecknaren bok i pdf-format, Tecknaren boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Tecknaren pdf? Hur laddar jag ner en Tecknaren bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Tecknaren gratis? Hur laddar jag ner en Tecknaren bok gratis? ladda ner Tecknaren epub, ladda ner en Tecknaren ebok epub, Tecknaren bok i epub-format, fri Tecknaren bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Tecknaren epub? Hur laddar jag ner en Tecknaren bok i epub-format? Tecknaren mobi, ladda ner Tecknaren mobi, ladda ner en Tecknaren ebok mobi, Tecknaren bok i mobi-format, gratis Tecknaren bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Tecknaren mobi? Hur laddar jag ner en Tecknaren bok i mobilformat? Var att ladda ner Tecknaren den Cecilia Trenter fri? Hur man laddar ner en Tecknaren den Cecilia Trenter ebok gratis?

Leave a Reply