Tehanu ebok online

Tehanu (ljudbok) av Ursula K Le Guin

Tehanu ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Tehanu den Ursula K Le Guin

  • Bokens titel: Ursula K Le Guin
  • Bokförfattare: Ursula K Le Guin
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 16 maj 2016
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789176138533
  • Tillgängliga filer: tehanu_ursula-k-le-guin.pdf, tehanu_ursula-k-le-guin.epub, tehanu_ursula-k-le-guin.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Tehanu längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Tehanu den Ursula K Le Guin

Sammanfattning av e-boken Tehanu den Ursula K Le Guin

En ärkemagiker som förlorat all sin kraft, en åldrad kvinna som en gång varit prästinna över gravkamrarna i Atuan och ett brännskadat misshandlat barn – tillsammans övervinner de faror och fasor och talar med den störste av alla drakar; Kalessin. Den fjärde boken om Övärlden handlar mest om Tenar, kvinnan från Gravkamrarna i Atuan och hur hon tar hand om en misshandlad liten flicka som blivit svårt brännskadad och lämnad att dö. Tenar har levt ett stillsamt kvinnoliv som bondhustru på Gont, trollkarlen Geds hemö. På Gont kallas hon Goha, och det är under det namnet vi först möter henne här. Hon är nu änka, och när hon en dag står uppe på en klippa ser hon en stor fågel som kommer flygande västerifrån över havet. Draken för med sig Ged, den forne ärkemagikern, mannen som en gång räddade henne från gravkamrarna och som hon aldrig kunnat glömma. Så möts de igen, och tillsammans får de uppleva nya, märkliga äventyr. Den lilla flickan Therru tycks också äga starka krafter som ingen riktigt förstår och som gör att alla är rädda för henne. Hennes sanna namn är Tehanu, och hon kan tala med drakar och drakarna talar med henne.

Ladda ner Tehanu en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Tehanu är 115 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Tehanu en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Tehanu pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Tehanu.

Tehanu (ljudbok) av Ursula K Le Guin!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Tehanu pdf, ladda ner Tehanu pdf, ladda ner en Tehanu ebok pdf, Tehanu bok i pdf-format, gratis Tehanu bok att ladda ner, fri Tehanu bok i pdf-format, Tehanu boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Tehanu pdf? Hur laddar jag ner en Tehanu bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Tehanu gratis? Hur laddar jag ner en Tehanu bok gratis? ladda ner Tehanu epub, ladda ner en Tehanu ebok epub, Tehanu bok i epub-format, fri Tehanu bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Tehanu epub? Hur laddar jag ner en Tehanu bok i epub-format? Tehanu mobi, ladda ner Tehanu mobi, ladda ner en Tehanu ebok mobi, Tehanu bok i mobi-format, gratis Tehanu bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Tehanu mobi? Hur laddar jag ner en Tehanu bok i mobilformat? Var att ladda ner Tehanu den Ursula K Le Guin fri? Hur man laddar ner en Tehanu den Ursula K Le Guin ebok gratis?

Leave a Reply