Tisteltankar ebok epub

Tisteltankar (e-bok) av Anette Eggert

Tisteltankar ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Tisteltankar den Anette Eggert

  • Bokens titel: Anette Eggert
  • Bokförfattare: Anette Eggert
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 18 juli 2017
  • Genre böcker: 12-15 År
  • ISBN: 9789172999312
  • Tillgängliga filer: tisteltankar-_anette-eggert.pdf, tisteltankar-_anette-eggert.epub, tisteltankar-_anette-eggert.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Tisteltankar längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Tisteltankar den Anette Eggert

Sammanfattning av e-boken Tisteltankar den Anette Eggert

Det är sommarlov och Linn har just varit och mött sin mormor vid tåget, när mormor sjunker ihop bredvid henne på gatan. Linn blir helt paralyserad och kommer sig inte ens för att ringa ambulansen. Det gör däremot Tim, eller Badbollen som Linns kompisar kallar honom. Senare under kvällen dör mormor på sjukhuset och en liten del av Linn dör med henne.

När skolan ska börja igen har det varit vattenläcka och alla elever blir uppdelade i olika klasser på en annan skola i stan. Linn hamnar i en annan klass än Alice och Em, hennes bästa kompisar.  Och det är svårt att hitta nya kompisar i klassen, som är uppdelad på ett sätt Linns gamla klass inte var. Inte blir det bättre av att Tim hamnar i samma klass som henne. Tim, vars vänskap innebär socialt självmord. Tim, som vet vad som hände i somras. Tim, som Linn på något sätt står i skuld till. Linn gör allt hon kan för att passa in, för att hamna med rätt personer.

Vad det än innebär, vem hon än sårar, vem hon än ljuger för. Men det skaver i henne. Hela hon är full av tisteltankar.

Ladda ner Tisteltankar en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Tisteltankar är 95 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Tisteltankar en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Tisteltankar pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Tisteltankar.

Tisteltankar (e-bok) av Anette Eggert!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Tisteltankar pdf, ladda ner Tisteltankar pdf, ladda ner en Tisteltankar ebok pdf, Tisteltankar bok i pdf-format, gratis Tisteltankar bok att ladda ner, fri Tisteltankar bok i pdf-format, Tisteltankar boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Tisteltankar pdf? Hur laddar jag ner en Tisteltankar bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Tisteltankar gratis? Hur laddar jag ner en Tisteltankar bok gratis? ladda ner Tisteltankar epub, ladda ner en Tisteltankar ebok epub, Tisteltankar bok i epub-format, fri Tisteltankar bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Tisteltankar epub? Hur laddar jag ner en Tisteltankar bok i epub-format? Tisteltankar mobi, ladda ner Tisteltankar mobi, ladda ner en Tisteltankar ebok mobi, Tisteltankar bok i mobi-format, gratis Tisteltankar bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Tisteltankar mobi? Hur laddar jag ner en Tisteltankar bok i mobilformat? Var att ladda ner Tisteltankar den Anette Eggert fri? Hur man laddar ner en Tisteltankar den Anette Eggert ebok gratis?

Leave a Reply