Tjernobyl boken mobi

Tjernobyl (e-bok) av Diverse författare

Tjernobyl ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Tjernobyl den Diverse författare

  • Bokens titel: Diverse författare
  • Bokförfattare: Diverse författare
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 december 2018
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9788726038552
  • Tillgängliga filer: tjernobyl_diverse-foerfattare.pdf, tjernobyl_diverse-foerfattare.epub, tjernobyl_diverse-foerfattare.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Tjernobyl längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Tjernobyl den Diverse författare

Sammanfattning av e-boken Tjernobyl den Diverse författare

Få människor i Sverige står idag frågande inför namnet Tjernobyl. Så gott som alla vet att det är namnet på en stad i Sovjetrepubliken Ukraina vars kärnkraftverk en vårdag 1986 drabbades av en fruktansvärd katastrof som gav genljud över hela världen, skakade hela samhället i dess grundvalar och medförde svåra följdverkningar även för andra länder, inte minst Sverige. 
Mellan den 15:e och 21:a februari 1987 hade den svenska överingenjören Kaare Brandsjö, Svenska brandförsvarsföreningen, Stockholm, tillfälle att på plats studera räddningstjänsten och de katastrofmedicinska åtgärder som sattes in efter olyckan. Polismästaren Lars Nylén berättar här om hur katastrofen först blev känd i Sverige och i resten av världen, och om Brandsjös redogörelse från platsen.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning. 

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Ladda ner Tjernobyl en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Tjernobyl är 25 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Tjernobyl en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Tjernobyl pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Tjernobyl.

Tjernobyl (e-bok) av Diverse författare!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Tjernobyl pdf, ladda ner Tjernobyl pdf, ladda ner en Tjernobyl ebok pdf, Tjernobyl bok i pdf-format, gratis Tjernobyl bok att ladda ner, fri Tjernobyl bok i pdf-format, Tjernobyl boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Tjernobyl pdf? Hur laddar jag ner en Tjernobyl bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Tjernobyl gratis? Hur laddar jag ner en Tjernobyl bok gratis? ladda ner Tjernobyl epub, ladda ner en Tjernobyl ebok epub, Tjernobyl bok i epub-format, fri Tjernobyl bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Tjernobyl epub? Hur laddar jag ner en Tjernobyl bok i epub-format? Tjernobyl mobi, ladda ner Tjernobyl mobi, ladda ner en Tjernobyl ebok mobi, Tjernobyl bok i mobi-format, gratis Tjernobyl bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Tjernobyl mobi? Hur laddar jag ner en Tjernobyl bok i mobilformat? Var att ladda ner Tjernobyl den Diverse författare fri? Hur man laddar ner en Tjernobyl den Diverse författare ebok gratis?

Leave a Reply