Tommy pdf, epub, mobi

Tommy (e-bok) av Sigge Stark

Tommy ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Tommy den Sigge Stark

  • Bokens titel: Sigge Stark
  • Bokförfattare: Sigge Stark
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 2 november 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789100156114
  • Tillgängliga filer: tommy_sigge-stark.pdf, tommy_sigge-stark.epub, tommy_sigge-stark.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Tommy längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Tommy den Sigge Stark

Sammanfattning av e-boken Tommy den Sigge Stark

När snälltåget spårat ur i kurvan vid älven får ensamstående Lisbeth ta hand om en liten pojke som rest på tåget, och vars barnsköterska skadat sig i olyckan. Det var till en början sagt att han endast skulle sova hos tant Betty en natt, men kvinnan och pojken fattar snabbt tycke för varandra. När sköterskan återfår medvetandet visar det sig att lille Tommy har allt som en femåring kan önska – utom ett hem med kärleksfulla föräldrar. När olyckan skedde var Tommy på väg till sin stränga far, veterinär Stefan Ebers, dit den självupptagna modern skickat honom. Lisbeth, som väckts ur sitt bekväma liv av de nya ömhetskänslorna för Tommy, är fast bestämd att få ta över rollen som barnsköterska och följer med på hans resa till fadern, redo att kämpa.
Sigge Stark var Sveriges mest lästa författare. Med en rekordproduktion på över 100 romaner och otaliga noveller har hon trollbundit generationer av svenska läsare i alla åldrar. Hennes böcker kännetecknas av kärlek, förvecklingar och dramatik, men är också skildringar av människors tillvaro under flera decennier. Bakom pseudonymen Sigge Stark fanns författaren och djurälskaren Signe Björnberg (1896–1964).

Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic

Ladda ner Tommy en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Tommy är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Tommy en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Tommy pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Tommy.

Tommy (e-bok) av Sigge Stark!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Tommy pdf, ladda ner Tommy pdf, ladda ner en Tommy ebok pdf, Tommy bok i pdf-format, gratis Tommy bok att ladda ner, fri Tommy bok i pdf-format, Tommy boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Tommy pdf? Hur laddar jag ner en Tommy bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Tommy gratis? Hur laddar jag ner en Tommy bok gratis? ladda ner Tommy epub, ladda ner en Tommy ebok epub, Tommy bok i epub-format, fri Tommy bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Tommy epub? Hur laddar jag ner en Tommy bok i epub-format? Tommy mobi, ladda ner Tommy mobi, ladda ner en Tommy ebok mobi, Tommy bok i mobi-format, gratis Tommy bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Tommy mobi? Hur laddar jag ner en Tommy bok i mobilformat? Var att ladda ner Tommy den Sigge Stark fri? Hur man laddar ner en Tommy den Sigge Stark ebok gratis?

Leave a Reply