Trollflaskan boken online

Trollflaskan (e-bok) av Robert Louis Stevenson

Trollflaskan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Trollflaskan den Robert Louis Stevenson

  • Bokens titel: Robert Louis Stevenson
  • Bokförfattare: Robert Louis Stevenson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 augusti 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9788711636947
  • Tillgängliga filer: trollflaskan_robert-louis-stevenson.pdf, trollflaskan_robert-louis-stevenson.epub, trollflaskan_robert-louis-stevenson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Trollflaskan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Trollflaskan den Robert Louis Stevenson

Sammanfattning av e-boken Trollflaskan den Robert Louis Stevenson

Den fattige Keawe gör ett fantastiskt fynd: han köper en flaska av en äldre, mystisk man, och får veta att en ande bor däri. Anden kan uppfylla alla hans önskningar. Keawes fickor fylls av guld och han bygger ett överdådigt hus i sitt hemland Hawaii. Det finns bara en hake. De önskningar som uppfylls följs av fruktansvärda förluster.

De mörka krafter som bor i flaskan börjar snart förfölja Keawe. I Stevensons klassiska saga ställs frågor om offer och ansvar, rikedom och lycka.

I originalöversättning av Tom Wilson

Robert Louis Stevenson (1850-1894) var en skotsk romanförfattare, poet och reseskildrare. Han räknas till en av de mest kända författarna genom tiderna, och skrev klassiker som Skattkammarön och Dr Jekyll och Mr Hyde.

“This short story is a radiant jewel.”
 – Publishers Weekly (1996)

Ladda ner Trollflaskan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Trollflaskan är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Trollflaskan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Trollflaskan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Trollflaskan.

Trollflaskan (e-bok) av Robert Louis Stevenson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Trollflaskan pdf, ladda ner Trollflaskan pdf, ladda ner en Trollflaskan ebok pdf, Trollflaskan bok i pdf-format, gratis Trollflaskan bok att ladda ner, fri Trollflaskan bok i pdf-format, Trollflaskan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Trollflaskan pdf? Hur laddar jag ner en Trollflaskan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Trollflaskan gratis? Hur laddar jag ner en Trollflaskan bok gratis? ladda ner Trollflaskan epub, ladda ner en Trollflaskan ebok epub, Trollflaskan bok i epub-format, fri Trollflaskan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Trollflaskan epub? Hur laddar jag ner en Trollflaskan bok i epub-format? Trollflaskan mobi, ladda ner Trollflaskan mobi, ladda ner en Trollflaskan ebok mobi, Trollflaskan bok i mobi-format, gratis Trollflaskan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Trollflaskan mobi? Hur laddar jag ner en Trollflaskan bok i mobilformat? Var att ladda ner Trollflaskan den Robert Louis Stevenson fri? Hur man laddar ner en Trollflaskan den Robert Louis Stevenson ebok gratis?

Leave a Reply