Tummelisa ladda ner bok pdf, epub, mobi

Tummelisa (e-bok) av H. C. Andersen

Tummelisa ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Tummelisa den H. C. Andersen

  • Bokens titel: H. C. Andersen
  • Bokförfattare: H. C. Andersen
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 19 mars 2015
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789176455333
  • Tillgängliga filer: tummelisa_h-c-andersen.pdf, tummelisa_h-c-andersen.epub, tummelisa_h-c-andersen.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Tummelisa längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Tummelisa den H. C. Andersen

Sammanfattning av e-boken Tummelisa den H. C. Andersen

Tummelisa [Tommelise] berättar om en flicka inte högre än tumme. Hon blir bortrövad av en padda, lyckas fly men blir i stället fången hos en skalbagge. Efter att ha undsluppit även den får hon skydd hos en åkermus, som tycker hon ska gifta sig med hans granne mullvaden – och än en gång måste hon fly. Sagan har ett flertal gånger blivit animerad film, senast av amerikanske f.d. Disney-animatören Don Bluth.  

Hans Christian Andersen [1805–1875] föddes i Odense, Danmark, son till en fattig skomakare och tvätterska. Han har gått till historien som den störste sagoberättaren i världen, alla språk inräknade. Själv såg han sig helst som romanförfattare, dramatiker, poet och reseskildrare. Men det är med sagorna – som började ges ut 1835 och som i dag finns översatta till 125 språk – som H.C. Andersen intar en plats i världslitteraturen. Historier som Den lilla sjöjungfrun, Den fula ankungen, Kejsarens nya kläder och Snödrottningen, för att bara nämna några, är att betrakta som en del av Västvärldens kollektiva medvetna. Många gånger har de också använts för film, teater, balett, samt inspirerat annan litteratur.

Ladda ner Tummelisa en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Tummelisa är 29 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Tummelisa en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Tummelisa pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Tummelisa.

Tummelisa (e-bok) av H. C. Andersen!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Tummelisa pdf, ladda ner Tummelisa pdf, ladda ner en Tummelisa ebok pdf, Tummelisa bok i pdf-format, gratis Tummelisa bok att ladda ner, fri Tummelisa bok i pdf-format, Tummelisa boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Tummelisa pdf? Hur laddar jag ner en Tummelisa bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Tummelisa gratis? Hur laddar jag ner en Tummelisa bok gratis? ladda ner Tummelisa epub, ladda ner en Tummelisa ebok epub, Tummelisa bok i epub-format, fri Tummelisa bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Tummelisa epub? Hur laddar jag ner en Tummelisa bok i epub-format? Tummelisa mobi, ladda ner Tummelisa mobi, ladda ner en Tummelisa ebok mobi, Tummelisa bok i mobi-format, gratis Tummelisa bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Tummelisa mobi? Hur laddar jag ner en Tummelisa bok i mobilformat? Var att ladda ner Tummelisa den H. C. Andersen fri? Hur man laddar ner en Tummelisa den H. C. Andersen ebok gratis?

Leave a Reply