UltiMatum gratis boken online

UltiMatum (ljudbok) av Anders De la Motte, Ande

UltiMatum ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation UltiMatum den Anders De la Motte

  • Bokens titel: Anders De la Motte
  • Bokförfattare: Anders De la Motte
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 16 september 2015
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789176510759
  • Tillgängliga filer: ultimatum_anders-de-la-motte.pdf, ultimatum_anders-de-la-motte.epub, ultimatum_anders-de-la-motte.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken UltiMatum längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken UltiMatum den Anders De la Motte

Sammanfattning av e-boken UltiMatum den Anders De la Motte

UltiMatum är en skarpladdad thriller om ett Stockholm och Sverige där ingenting är vad det verkar, där alla medel är tillåtna för att nå makten. Anders de la Motte räknas som en av landets främsta deckarförfattare och hans böcker läses och älskas av fans över hela världen.

När ett illa tilltygat lik hittas i vattnen utanför regeringspartiets kursgård hamnar ärendet på kriminalinspektör Julia Gabrielssons bord. Vem är den döde och varför har något ansträngt sig så för att kroppen inte ska kunna identifieras? Det dröjer inte länge förrän Julia inser att att det finns människor som är beredda att göra nästan vad som helst för att hindra att sanningen kommer fram.

Polismannen David Sarac jagas av demoner. Efter en våldsam uppgörelse som nästan kostade honom livet, vårdas han på en sluten klinik långt från huvudstaden. Han gömmer undan sömntabletterna han får av skötarna. Tjugotvå stycken har han fått ihop, och snart är det dags att ta dem, att för alltid tysta de anklagande rösterna i huvudet. Men ett mystiskt erbjudande får honom att skjuta upp sin död: Vad sägs om ett byte? Quid pro quo? Dina hemligheter mot mina.

Formgivare: Helena Hammarström

Ladda ner UltiMatum en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok UltiMatum är 85 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner UltiMatum en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

UltiMatum pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken UltiMatum.

UltiMatum (ljudbok) av Anders De la Motte, Ande!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: UltiMatum pdf, ladda ner UltiMatum pdf, ladda ner en UltiMatum ebok pdf, UltiMatum bok i pdf-format, gratis UltiMatum bok att ladda ner, fri UltiMatum bok i pdf-format, UltiMatum boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken UltiMatum pdf? Hur laddar jag ner en UltiMatum bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner UltiMatum gratis? Hur laddar jag ner en UltiMatum bok gratis? ladda ner UltiMatum epub, ladda ner en UltiMatum ebok epub, UltiMatum bok i epub-format, fri UltiMatum bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken UltiMatum epub? Hur laddar jag ner en UltiMatum bok i epub-format? UltiMatum mobi, ladda ner UltiMatum mobi, ladda ner en UltiMatum ebok mobi, UltiMatum bok i mobi-format, gratis UltiMatum bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken UltiMatum mobi? Hur laddar jag ner en UltiMatum bok i mobilformat? Var att ladda ner UltiMatum den Anders De la Motte fri? Hur man laddar ner en UltiMatum den Anders De la Motte ebok gratis?

Leave a Reply