Usla, elända och arma ladda ner bok epub

Usla, elända och arma (e-bok) av Sofia Holmlund

Usla, elända och arma ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Usla, elända och arma den Sofia Holmlund

  • Bokens titel: Sofia Holmlund
  • Bokförfattare: Sofia Holmlund
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Natur & Kultur
  • Genre böcker: Humaniora
  • ISBN: 9789127137189
  • Tillgängliga filer: usla-elaenda-och-arma_sofia-holmlund.pdf, usla-elaenda-och-arma_sofia-holmlund.epub, usla-elaenda-och-arma_sofia-holmlund.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Usla, elända och arma längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Usla, elända och arma den Sofia Holmlund

Sammanfattning av e-boken Usla, elända och arma den Sofia Holmlund

Tattare, tiggare, vansinniga och löskefolk – utsatta människor har funnits i alla tider. Många har fötts in i fattigdom och utanförskap, andra har drabbats av olyckor under livets gång som gjort att tillvaron kantrat. En del har lyckats resa sig, andra har dukat under.

Vad vet vi egentligen om utsatta människor i svensk historia? Hur såg tillvaron ut för den som var psykiskt sjuk eller funktionshindrad, och för den som inte kunde försörja sig själv? Vad hände de unga kvinnor som blev gravida utan att vara gifta? Och hur klarade sig deras barn, de som kallades oäktingar? Här varvas skildringar av enskilda livsöden med övergripande historisk analys – från medeltiden till våra dagar. I fokus står den lilla människan, hennes vardag och kampen för överlevnad och värdighet.

I femton texter presenteras en annorlunda typ av historia med ett uttalat underifrånperspektiv. Författarna är forskare som på olika sätt brottats med dessa frågor i sitt arbete. Tillsammans ger de en röst åt människor som sällan kommit till tals, vare sig i de historiska källorna eller i dagens samhällsdebatt.

Sofia Holmlund är fil. dr i historia vid Stockholms Universitet.

Sofia Holmlund är fil. dr i historia vid Stockholms Universitet.

Ladda ner Usla, elända och arma en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Usla, elända och arma är 129 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Usla, elända och arma en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Usla, elända och arma pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Usla, elända och arma.

Usla, elända och arma (e-bok) av Sofia Holmlund!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Usla, elända och arma pdf, ladda ner Usla, elända och arma pdf, ladda ner en Usla, elända och arma ebok pdf, Usla, elända och arma bok i pdf-format, gratis Usla, elända och arma bok att ladda ner, fri Usla, elända och arma bok i pdf-format, Usla, elända och arma boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Usla, elända och arma pdf? Hur laddar jag ner en Usla, elända och arma bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Usla, elända och arma gratis? Hur laddar jag ner en Usla, elända och arma bok gratis? ladda ner Usla, elända och arma epub, ladda ner en Usla, elända och arma ebok epub, Usla, elända och arma bok i epub-format, fri Usla, elända och arma bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Usla, elända och arma epub? Hur laddar jag ner en Usla, elända och arma bok i epub-format? Usla, elända och arma mobi, ladda ner Usla, elända och arma mobi, ladda ner en Usla, elända och arma ebok mobi, Usla, elända och arma bok i mobi-format, gratis Usla, elända och arma bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Usla, elända och arma mobi? Hur laddar jag ner en Usla, elända och arma bok i mobilformat? Var att ladda ner Usla, elända och arma den Sofia Holmlund fri? Hur man laddar ner en Usla, elända och arma den Sofia Holmlund ebok gratis?

Leave a Reply