Vaggvisa ladda ner boken pdf, epub, mobi

Vaggvisa (e-bok) av Leila Slimani

Vaggvisa ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Vaggvisa den Leila Slimani

  • Bokens titel: Leila Slimani
  • Bokförfattare: Leila Slimani
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 4 juni 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789127152526
  • Tillgängliga filer: vaggvisa_leila-slimani-3.pdf, vaggvisa_leila-slimani-3.epub, vaggvisa_leila-slimani-3.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Vaggvisa längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Vaggvisa den Leila Slimani

Sammanfattning av e-boken Vaggvisa den Leila Slimani

“En av vårens bästa thrillers” – M-magasin

“Leïla Slimanis författarskap är något av det mest beroendeframkallande just nu. Romanen Vaggvisa är en perfekt blandning av mörk svindel och samtidskänsla.” Dagens Nyheter

“Det finns hopp om litteraturen om detta blir sommarens strandläsning i stället för någon dussindeckare.” Gefle Dagblad

“Den obehagligt spännande romanen, som börjar med död och blod och rullar upp historien baklänges är både psykologiskt och sociologisk knivskarp.” Aftonbladet

“Vaggvisa är en oerhört välskriven roman, magknipigt olycksbådande i sin exakthet och det långsamma, nästan sävliga glidandet mot den oundvikliga katastrofen.” Ystads Allehanda

Hemmet har aldrig tidigare varit så välstädat och barnen avgudar henne. Barnflickan Louise har kommit in i deras liv och förändrat det. Tack vare henne har Myriam kunnat återuppta sin juristkarriär och hon och maken Paul lägger tacksamt sina barn i hennes händer. Snart börjar Louise få plötsliga vredesutbrott och bete sig märkligt, men de undviker i det längsta att konfrontera henne. I det vackra huset i Paris tionde arrondissement har ett mörker sipprat in och nedräkningen mot en katastrof har tagit sin början.

Fransk-marockanska Leïla Slimanis succéroman har samma psykologiska spänningsnerv som Gillian Flynns “Mörka platser” och har sålt i mer än 600 000 exemplar i Frankrike. Den översätts nu i 38 länder.

Leïla Slimani (född 1981) är journalist och författare, uppvuxen i Marocko och bor sedan snart tjugo år i Paris.

Ladda ner Vaggvisa en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Vaggvisa är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Vaggvisa en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Vaggvisa pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Vaggvisa.

Vaggvisa (e-bok) av Leila Slimani!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Vaggvisa pdf, ladda ner Vaggvisa pdf, ladda ner en Vaggvisa ebok pdf, Vaggvisa bok i pdf-format, gratis Vaggvisa bok att ladda ner, fri Vaggvisa bok i pdf-format, Vaggvisa boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Vaggvisa pdf? Hur laddar jag ner en Vaggvisa bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Vaggvisa gratis? Hur laddar jag ner en Vaggvisa bok gratis? ladda ner Vaggvisa epub, ladda ner en Vaggvisa ebok epub, Vaggvisa bok i epub-format, fri Vaggvisa bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Vaggvisa epub? Hur laddar jag ner en Vaggvisa bok i epub-format? Vaggvisa mobi, ladda ner Vaggvisa mobi, ladda ner en Vaggvisa ebok mobi, Vaggvisa bok i mobi-format, gratis Vaggvisa bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Vaggvisa mobi? Hur laddar jag ner en Vaggvisa bok i mobilformat? Var att ladda ner Vaggvisa den Leila Slimani fri? Hur man laddar ner en Vaggvisa den Leila Slimani ebok gratis?

Leave a Reply