Valda noveller gratis bok epub

Valda noveller (e-bok) av O. Henry

Valda noveller ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Valda noveller den O. Henry

  • Bokens titel: O. Henry
  • Bokförfattare: O. Henry
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 8 oktober 2019
  • Genre böcker: Historia & Arkeologi
  • ISBN: 9788726216295
  • Tillgängliga filer: valda-noveller_o-henry.pdf, valda-noveller_o-henry.epub, valda-noveller_o-henry.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Valda noveller längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Valda noveller den O. Henry

Sammanfattning av e-boken Valda noveller den O. Henry

För ett sekel sedan var USA i ständig förändring. Människor kom till landet från världens alla hörn, och städer expandera i en rasande takt. Denna skälvande tid beskrivs av O. Henry i dessa noveller, som bland annat utspelar sig i miljonstaden, eller myrstacken som den ibland kallades, New York.

Vi får följa två flickor, Lou och Nancy, som flyr fattigdomen och hungern på landsbygden för att söka lyckan i New York. I en annan novell närmar sig miljonären Blinkers ett raseriutbrott på grund av försenat pappersarbete. Nu måste han ju åka nattåg till sitt landställe, och rakkniven har han förlorat i packningen.

Vi möter också Masie, som arbetar på en avdelning som säljer herrhandskar i ett stort varuhus i New York. Masie är väldigt vacker, och hade lyckats bemästra butiksflickornas hemlighetsfulla leende. Plötsligt en dag har hon en stilig ung miljonär på andra sidan disken, som inte kan slita ögonen från henne.

O. Henry (1862-1910) var en amerikansk författare som gjorde sig känd för sina noveller, som håller läsaren på tårna ända till slutet. O. Henry var en pseudonym för William Sydney Porter.

Ladda ner Valda noveller en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Valda noveller är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Valda noveller en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Valda noveller pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Valda noveller.

Valda noveller (e-bok) av O. Henry!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Valda noveller pdf, ladda ner Valda noveller pdf, ladda ner en Valda noveller ebok pdf, Valda noveller bok i pdf-format, gratis Valda noveller bok att ladda ner, fri Valda noveller bok i pdf-format, Valda noveller boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Valda noveller pdf? Hur laddar jag ner en Valda noveller bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Valda noveller gratis? Hur laddar jag ner en Valda noveller bok gratis? ladda ner Valda noveller epub, ladda ner en Valda noveller ebok epub, Valda noveller bok i epub-format, fri Valda noveller bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Valda noveller epub? Hur laddar jag ner en Valda noveller bok i epub-format? Valda noveller mobi, ladda ner Valda noveller mobi, ladda ner en Valda noveller ebok mobi, Valda noveller bok i mobi-format, gratis Valda noveller bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Valda noveller mobi? Hur laddar jag ner en Valda noveller bok i mobilformat? Var att ladda ner Valda noveller den O. Henry fri? Hur man laddar ner en Valda noveller den O. Henry ebok gratis?

Leave a Reply