Valhajsflickan ladda ner bok online

Valhajsflickan (e-bok) av Nilla Nielsen

Valhajsflickan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Valhajsflickan den Nilla Nielsen

  • Bokens titel: Nilla Nielsen
  • Bokförfattare: Nilla Nielsen
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Gecko Music Publishing
  • Genre böcker: Biografier & Memoarer
  • ISBN: 9789198148206
  • Tillgängliga filer: valhajsflickan-en-sann-beraettelse-om-och-av-en-oeverlevare_nilla-nielsen.pdf, valhajsflickan-en-sann-beraettelse-om-och-av-en-oeverlevare_nilla-nielsen.epub, valhajsflickan-en-sann-beraettelse-om-och-av-en-oeverlevare_nilla-nielsen.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Valhajsflickan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Valhajsflickan den Nilla Nielsen

Sammanfattning av e-boken Valhajsflickan den Nilla Nielsen

Året var 2004 och framtiden såg ljus ut – hon hade precis släppt sitt debutalbum. Istället hamnade hon mitt i helvetet. Tsunamin drog henne med sig och hon skadades svårt i Thailand.

Valhajsflickan är artisten Nilla Nielsens självbiografiska bok. Den handlar om att överleva och att komma tillbaka. Den handlar om att stå på scen och bli ett med publiken.

Men den handlar lika mycket om att älska och önskan att bl älskad tillbaka. Eller om alla möten – såväl med människor runt om i världen, som med havets invånare under otaliga dykningar i det stora blå.

Den handlar om relationer och svek. Om sorg, svärta, smärta. Och om ljus, hopp, glädje och allt som är underbart. Om att dela med sig. Och om miljön som vi alla bör vårda. Listan kan göras lång.

Nilla Nielsens debutroman går djupt under ytan på den prisade och samhällsengagerade kompositören och textförfattaren. Vid det här laget har hon gett ut fem fullängdsalbum, genomfört åtskilliga turnéer och spelningar, medverkat på en lång rad välgörenhetsevenemang… och nu alltså även fångat personliga tankar, upplevelser och erfarenheter i en annorlunda samling texter – som blivit till en annorlunda bok.

Följ med på en annorlunda resa!

Nilla Nielsen är en kompositör och textförfattare från Helsingborg. Hon har bland annat fått Konstnärsnämndens Stipendium 2010 och SKAP:s musikstipendier 2008, 2011. Hennes texter förmedlar starka känslor och upplevelser, och berättelser från hennes resor jorden runt. Ett brinnande miljö- och samhällsengagemang lyser också igenom. Det är texter som berör, i såväl verser och refränger, som i andrummet mellan raderna.

2004 hade Nilla Nielsen just släppt sitt debutalbum ”Redemption Sky” men skadades allvarligt i tsunamin i Thailand med lång sjukdomsperiod som följd. Kampen för överlevnad och vägen tillbaka till livet var svår men hon har sedan dess utgivit ytterligare fyra fullängdsalbum på sitt eget skivbolag och turnerat som soloartist. Hon har medverkat på många välgörenhetsevenemang, håller i workshops för ungdomar, är initiativtagare till ”Systerfestivalen” och har studerat Kriskommunikation vid Lunds Universitet.

Ladda ner Valhajsflickan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Valhajsflickan är 109 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Valhajsflickan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Valhajsflickan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Valhajsflickan.

Valhajsflickan (e-bok) av Nilla Nielsen!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Valhajsflickan pdf, ladda ner Valhajsflickan pdf, ladda ner en Valhajsflickan ebok pdf, Valhajsflickan bok i pdf-format, gratis Valhajsflickan bok att ladda ner, fri Valhajsflickan bok i pdf-format, Valhajsflickan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Valhajsflickan pdf? Hur laddar jag ner en Valhajsflickan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Valhajsflickan gratis? Hur laddar jag ner en Valhajsflickan bok gratis? ladda ner Valhajsflickan epub, ladda ner en Valhajsflickan ebok epub, Valhajsflickan bok i epub-format, fri Valhajsflickan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Valhajsflickan epub? Hur laddar jag ner en Valhajsflickan bok i epub-format? Valhajsflickan mobi, ladda ner Valhajsflickan mobi, ladda ner en Valhajsflickan ebok mobi, Valhajsflickan bok i mobi-format, gratis Valhajsflickan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Valhajsflickan mobi? Hur laddar jag ner en Valhajsflickan bok i mobilformat? Var att ladda ner Valhajsflickan den Nilla Nielsen fri? Hur man laddar ner en Valhajsflickan den Nilla Nielsen ebok gratis?

Leave a Reply