Varken bok epub

Varken (e-bok) av Lisa Förare

Varken ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Varken den Lisa Förare

  • Bokens titel: Lisa Förare
  • Bokförfattare: Lisa Förare
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 augusti 2019
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789177990871
  • Tillgängliga filer: varken_lisa-forare-2.pdf, varken_lisa-forare-2.epub, varken_lisa-forare-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Varken längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Varken den Lisa Förare

Sammanfattning av e-boken Varken den Lisa Förare

»Spänningen i Lisa Förares roman glider rakt in i läsarens blod.« Martina Montelius

Vad är det som ruvar i skuggorna runt Långsjön?

Sara Nilsson kan läsa tankar och är överkänslig för lukter något hon mest ser som besvärligt.

Sedan hennes syster Gabriella försvann spårlöst för två år sedan lever hon hårt och struntar i det mesta. När den gåtfulla Louise från organisationen Probonum kontaktar henne, börjar Sara ana att Gabriella inte gav sig av frivilligt. Louise utlovar information om Gabriellas försvinnande på villkoret att Sara ansluter sig till Probonum som pejlare.

När tre flickor i tioårsåldern rapporteras saknade i Fruängen blir det Saras uppgift att utreda fallet. För att få veta mer om sin syster och hitta flickorna måste Sara släppa taget om verkligheten och söka svaren i skuggorna.

I Lisa Förares debutroman Varken kolliderar mytiska väsen med vanligt villaliv. Resultatet är fantasieggande och andlöst spännande. Lisa Förares personliga och målande språk får blomstra i en oförutsägbar mörk förortssaga.

Lisa Förare är matskribenten som sadlade om till romanförfattare. Tidigare har hon bland annat skrivit bästsäljaren Matmolekyler. I dag är hon krönikör i ICA Kuriren och Allt om mat.

»Lisa Förare skriver stenhårt, elegant och blandar diskbänksrealism med stjärnstoft. Jag älskar det.« Anders Fager

»Förares språk är personligt och målande och hela historien skruvad och spännande.« BTJ

Ladda ner Varken en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Varken är 109 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Varken en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Varken pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Varken.

Varken (e-bok) av Lisa Förare!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Varken pdf, ladda ner Varken pdf, ladda ner en Varken ebok pdf, Varken bok i pdf-format, gratis Varken bok att ladda ner, fri Varken bok i pdf-format, Varken boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Varken pdf? Hur laddar jag ner en Varken bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Varken gratis? Hur laddar jag ner en Varken bok gratis? ladda ner Varken epub, ladda ner en Varken ebok epub, Varken bok i epub-format, fri Varken bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Varken epub? Hur laddar jag ner en Varken bok i epub-format? Varken mobi, ladda ner Varken mobi, ladda ner en Varken ebok mobi, Varken bok i mobi-format, gratis Varken bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Varken mobi? Hur laddar jag ner en Varken bok i mobilformat? Var att ladda ner Varken den Lisa Förare fri? Hur man laddar ner en Varken den Lisa Förare ebok gratis?

Leave a Reply