Veckovis ebok epub

Veckovis (e-bok) av Lena Rimås, Otto Rimås

Veckovis ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Veckovis den Lena Rimås

  • Bokens titel: Lena Rimås
  • Bokförfattare: Lena Rimås
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 26 juni 2014
  • Genre böcker: Filosofi Och Religion
  • ISBN: 9789197871648
  • Tillgängliga filer: veckovis_lena-rimas.pdf, veckovis_lena-rimas.epub, veckovis_lena-rimas.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Veckovis längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Veckovis den Lena Rimås

Sammanfattning av e-boken Veckovis den Lena Rimås

En stilla stund i veckan är grundidén bakom denna bok, som består av vardagsnära texter om livet. De femtiotvå fristående avsnitten är både uppmuntrande och utmanande. De erbjuder reflektioner både om livet i allmänhet och om dess djupare mening. Iakttagelser från vardagen kombineras med tankar om vad som är viktigt här i livet.

Veckovis ger med enkelt språk och lättillgängliga formuleringar en befriande bild av vad kristen tro är. Varje text leder fram till ”Veckans tillämpning”, en praktisk slutsats som utmanar till konkret handling för att göra livet lite lättare.

Alla avsnitt har illustrationer av olika slag, de flesta i fullfärg.

Veckovis är den andra boken av tre i serien ”en VäxaBok”. De övriga två är Händelsevis och Bibelvis – om att växa och studera.

Lena och Otto Rimås är lärare på Mariannelunds folkhögskola.

För mer info om boken, gå till www.lor.se. För presentation av boken, gå till “Praktisk tro” på YouTube.

Recensioner
Vad fann jag? Jo, en levnadsvisdom som på ett vardagsnära sätt speglade mitt eget liv. Det var författarnas intention, för i sitt förord skriver de: ”Vi hoppas att du känner igen dej när du speglar dej i den här boken”. Jag är övertygad om att varje läsare av denna bok kommer att göra samma erfarenhet. /Dagen

Tanken är att läsaren fritt skall bläddra, utan att kronologiskt följa de olika veckonumren. Bilder och iakttagelser är valda och hållna i en medvetet lättsam, vardaglig ton. /Bibliotekstjänst

Ladda ner Veckovis en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Veckovis är 55 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Veckovis en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Veckovis pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Veckovis.

Veckovis (e-bok) av Lena Rimås, Otto Rimås!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Veckovis pdf, ladda ner Veckovis pdf, ladda ner en Veckovis ebok pdf, Veckovis bok i pdf-format, gratis Veckovis bok att ladda ner, fri Veckovis bok i pdf-format, Veckovis boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Veckovis pdf? Hur laddar jag ner en Veckovis bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Veckovis gratis? Hur laddar jag ner en Veckovis bok gratis? ladda ner Veckovis epub, ladda ner en Veckovis ebok epub, Veckovis bok i epub-format, fri Veckovis bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Veckovis epub? Hur laddar jag ner en Veckovis bok i epub-format? Veckovis mobi, ladda ner Veckovis mobi, ladda ner en Veckovis ebok mobi, Veckovis bok i mobi-format, gratis Veckovis bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Veckovis mobi? Hur laddar jag ner en Veckovis bok i mobilformat? Var att ladda ner Veckovis den Lena Rimås fri? Hur man laddar ner en Veckovis den Lena Rimås ebok gratis?

Leave a Reply