Ved bok online

Ved (e-bok) av Lars Mytting

Ved ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Ved den Lars Mytting

  • Bokens titel: Lars Mytting
  • Bokförfattare: Lars Mytting
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Natur & Kultur
  • Genre böcker: Hem & Trädgård
  • ISBN: 9789127134379
  • Tillgängliga filer: ved_lars-mytting-2.pdf, ved_lars-mytting-2.epub, ved_lars-mytting-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Ved längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Ved den Lars Mytting

Sammanfattning av e-boken Ved den Lars Mytting

Den här boken är en komplett informationskälla om ved. Författaren Lars Mytting har samlat erfarenheter från fullfjädrade vedeldare samt från en rad ledande forskare. Ved är späckad med fakta om inköp av ved, staplingsmetoder, torkning och eldning. Dessutom innehåller boken avsnitt om skogsskötsel, miljöaspekter, motorsåghistoria och olika sorters eldstäder.

Ved är en nyttig bok som ger värdefull insikt för alla som eldar med ved – både för dem som handlar veden i säck eller hugger lite på fritiden, och de riktiga vedentusiasterna. Det finns mycket pengar att spara på att använda rätt eldstad och en korrekt eldningsmetod – och glädjen över brasan blir ännu större.

I Norge har Ved blivit en försäljningssuccé med 100 000 försålda exemplar på kort tid.

Den svenska utgåvan har anpassats efter svensk eldningstradition, en nödvändighet då norrmännen i huvudsak eldar i eldstäder av gjutjärn, medan få har kakelugnar – som på norska heter just ”svenskeovn”. Den svenska utgåvan innehåller 16 extra sidor med extrakapitel om kakelugnar och mer bildmaterial.

Lars Mytting har arbetat som journalist och förlagsredaktör och är nu författare på heltid. Han är själv en idog vedhuggare och vedspisentusiast.

Ladda ner Ved en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Ved är 115 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Ved en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Ved pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Ved.

Ved (e-bok) av Lars Mytting!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Ved pdf, ladda ner Ved pdf, ladda ner en Ved ebok pdf, Ved bok i pdf-format, gratis Ved bok att ladda ner, fri Ved bok i pdf-format, Ved boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Ved pdf? Hur laddar jag ner en Ved bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Ved gratis? Hur laddar jag ner en Ved bok gratis? ladda ner Ved epub, ladda ner en Ved ebok epub, Ved bok i epub-format, fri Ved bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Ved epub? Hur laddar jag ner en Ved bok i epub-format? Ved mobi, ladda ner Ved mobi, ladda ner en Ved ebok mobi, Ved bok i mobi-format, gratis Ved bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Ved mobi? Hur laddar jag ner en Ved bok i mobilformat? Var att ladda ner Ved den Lars Mytting fri? Hur man laddar ner en Ved den Lars Mytting ebok gratis?

Leave a Reply