Vem är Evan Smoak? ladda ner ebok mobi

Vem är Evan Smoak? (e-bok) av Gregg Hurwitz

Vem är Evan Smoak? ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Vem är Evan Smoak? den Gregg Hurwitz

  • Bokens titel: Gregg Hurwitz
  • Bokförfattare: Gregg Hurwitz
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 28 januari 2016
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789176291979
  • Tillgängliga filer: vem-aer-evan-smoak_gregg-hurwitz-2.pdf, vem-aer-evan-smoak_gregg-hurwitz-2.epub, vem-aer-evan-smoak_gregg-hurwitz-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Vem är Evan Smoak? längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Vem är Evan Smoak? den Gregg Hurwitz

Sammanfattning av e-boken Vem är Evan Smoak? den Gregg Hurwitz

Evan Smoak lever under falsk identitet. Hans penthousevåning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte en paranoid galning. Detta är hans vardag. Vid tolv års ålder valdes Smoak ut av en topphemlig organisation inom det amerikanska försvarsdepartementet och tillbringade resten av sin uppväxt med hårdträning i organisationens regi.

Målet var att skapa extremt kompetenta operatörer som kunde agera helt självständigt utan något stöd från statens sida. När Evan väljer att bryta med organisationen använder han alla sina färdigheter för att till synes försvinna spårlöst, och i hemlighet utvecklar han ett personligt projekt: att hjälpa de allra mest desperata.

Men nu är någon honom på spåren. Någon som känner till organisationen, och som ser Evan som en riskfaktor. Någon som vet att han en gång var känd enbart under kodnamnet Orphan X.

Gregg Hurwitz är uppvuxen i San Francisco och bor idag i Los Angeles. Han har studerat vid Oxford och har examen både från Harvard och Trinity College. Hurwitz debuterade 1999, har 15 thrillers bakom sig och är utgiven i 25 länder. Han skriver också manus till film, teve och serieromaner.

Ladda ner Vem är Evan Smoak? en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Vem är Evan Smoak? är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Vem är Evan Smoak? en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Vem är Evan Smoak? pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Vem är Evan Smoak?.

Vem är Evan Smoak? (e-bok) av Gregg Hurwitz!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Vem är Evan Smoak? pdf, ladda ner Vem är Evan Smoak? pdf, ladda ner en Vem är Evan Smoak? ebok pdf, Vem är Evan Smoak? bok i pdf-format, gratis Vem är Evan Smoak? bok att ladda ner, fri Vem är Evan Smoak? bok i pdf-format, Vem är Evan Smoak? boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Vem är Evan Smoak? pdf? Hur laddar jag ner en Vem är Evan Smoak? bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Vem är Evan Smoak? gratis? Hur laddar jag ner en Vem är Evan Smoak? bok gratis? ladda ner Vem är Evan Smoak? epub, ladda ner en Vem är Evan Smoak? ebok epub, Vem är Evan Smoak? bok i epub-format, fri Vem är Evan Smoak? bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Vem är Evan Smoak? epub? Hur laddar jag ner en Vem är Evan Smoak? bok i epub-format? Vem är Evan Smoak? mobi, ladda ner Vem är Evan Smoak? mobi, ladda ner en Vem är Evan Smoak? ebok mobi, Vem är Evan Smoak? bok i mobi-format, gratis Vem är Evan Smoak? bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Vem är Evan Smoak? mobi? Hur laddar jag ner en Vem är Evan Smoak? bok i mobilformat? Var att ladda ner Vem är Evan Smoak? den Gregg Hurwitz fri? Hur man laddar ner en Vem är Evan Smoak? den Gregg Hurwitz ebok gratis?

Leave a Reply