Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid ebok mobi

Våga missa : Om begränsningens konst i en gräns

Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid den Svend Brinkmann

  • Bokens titel: Svend Brinkmann
  • Bokförfattare: Svend Brinkmann
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 14 september 2018
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789113089195
  • Tillgängliga filer: vaelj-bort-om-begraensningens-konst-i-en-graensloes-tid_svend-brinkmann.pdf, vaelj-bort-om-begraensningens-konst-i-en-graensloes-tid_svend-brinkmann.epub, vaelj-bort-om-begraensningens-konst-i-en-graensloes-tid_svend-brinkmann.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid den Svend Brinkmann

Sammanfattning av e-boken Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid den Svend Brinkmann

Vi kan inte få allt. Vi ska istället öva oss i vår förmåga att våga missa. Det är Svend Brinkmanns budskap i hans nya bok – om begränsningens konst och värdet i att gå miste om saker.

Begränsningens konst är en livskonst som är nödvändig för oss som samhälle och individer. Dels för att vi ska kunna hantera samtidens och framtidens kriser, dels för att det i sig är värdefullt för en människa att lära sig “att nöja sig”, hellre än att ständigt jaga efter mer.

Reklamen matar oss med budskap som “just do it”, och “because I’m worth it”. Livet är kort och det gäller att upp­leva så mycket som möjligt, innan det är för sent. YOLO (You Only Live Once) är ett vanligt uttryck på sociala medier och det värsta som kan hända är att man går miste om något. Vi lever därför med FOMO (Fear of Missing Out) och vi kollar ständigt uppdateringar i våra mobiltelefoner. Men det finns en väg bort ifrån detta, hävdar Brinkmann. Istället borde vi bejaka JOMO (Joy of Missing Out).

Att gå miste om något bör ses som en aktiv handling och inte som något som bara sker. Och den som vågar missa har allt att vinna!

Ladda ner Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid.

Våga missa : Om begränsningens konst i en gräns!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid pdf, ladda ner Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid pdf, ladda ner en Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid ebok pdf, Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i pdf-format, gratis Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok att ladda ner, fri Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i pdf-format, Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid pdf? Hur laddar jag ner en Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid gratis? Hur laddar jag ner en Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok gratis? ladda ner Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid epub, ladda ner en Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid ebok epub, Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i epub-format, fri Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid epub? Hur laddar jag ner en Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i epub-format? Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid mobi, ladda ner Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid mobi, ladda ner en Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid ebok mobi, Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i mobi-format, gratis Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid mobi? Hur laddar jag ner en Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid bok i mobilformat? Var att ladda ner Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid den Svend Brinkmann fri? Hur man laddar ner en Våga missa : Om begränsningens konst i en gränslös tid den Svend Brinkmann ebok gratis?

Leave a Reply