Vi möts igen ladda ner ebok mobi

Vi möts igen (ljudbok) av Laurie Frankel

Vi möts igen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Vi möts igen den Laurie Frankel

  • Bokens titel: Laurie Frankel
  • Bokförfattare: Laurie Frankel
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 25 mars 2013
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789186719555
  • Tillgängliga filer: vi-mots-igen_laurie-frankel.pdf, vi-mots-igen_laurie-frankel.epub, vi-mots-igen_laurie-frankel.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Vi möts igen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Vi möts igen den Laurie Frankel

Sammanfattning av e-boken Vi möts igen den Laurie Frankel

BONUS: Författarsamtal

Sam Elling, killen som aldrig lyckas hitta den rätta,
jobbar ironiskt nog som programmerare på ett Internetdatingföretag. Han får i uppgift att justera programkoden för att matcha i hop de perfekta paren. Såklart måste han själv testa programmet och träffar sin livs kärlek – kollegan Meredith.

Kärleken pulserar, karriären står på topp och livet tenderar att verka perfekt – tills dess att Sam får kicken och Meredith förlorar sin högst älskade mormor.

Sam, som lider med Meredith, överraskar henne med att sätta ihop ett datorsimuleringsprogram som ger sken av att man kan maila och videochatta med sina bortgångna nära och kära.
Resultat: otroligt verkligt!

Paret förstår snart att de sitter på en supertjänst och lanserar sin efterdödendialogtjänst för att hjälpa andra i deras sorg. Vad de inte hade räknat med var att för var person som tar farväl är det en som inte kan släppa taget. Meredith och Sam upplever själva en kärlek som ingen av
dem kan leva utan, men hur skulle det gå om de plötsligt var tvungna?

En hjärtskärande resa genom kärlek, förlust och livet
både IRL och datorsimiulerad.

Vi möts igen är en konceptuell och starkt känslodrabbande berättlese som leverar en bitterljuv roman som påminner om David Nicholls En dag.

OM FÖRFATTAREN
Laurie Frankel, bor i Seattle tillsamman med sin man och treårige son, en border collie och många, många böcker. Vi möts igen (Goodbye For Now) är Lauries andra roman. Filmoptionen är såld och bokrättigheter har sålts till 27 länder.

OM UPPLÄSAREN
Rebecka Hemse, född 1975, ingår i Dramatens fasta ensembel. På bioduken är Rebecka bla känd som Martin Becks dotter Ingrid och på TV för rollen som Sara TV-serien 39 grader i februari.

OM FÖRLAGET
Stora Ljudbokspriset 2012 – A Nice Noise skrev historia:
3 av de 7 finalnominerade titlarna till Stora Ljudbokspriset 2012 kommer från A Nice Noise. Det är första gången i prisets historia som så många titlar kommer från ett och samma förlag.
Kuriosa: A Nice Noise gav endast ut 6 titlar under nomineringsperioden. De nominerde ANN-titlarna är:
Alla mina vänner är superhjältar av Andrew Kaufman med Morgan Alling
Stjärnlösa nätter av och med Arkan Asaad
Änglarnas svar av Stefan Einhorn med Torsten Wahlund

Ladda ner Vi möts igen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Vi möts igen är 175 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Vi möts igen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Vi möts igen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Vi möts igen.

Vi möts igen (ljudbok) av Laurie Frankel!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Vi möts igen pdf, ladda ner Vi möts igen pdf, ladda ner en Vi möts igen ebok pdf, Vi möts igen bok i pdf-format, gratis Vi möts igen bok att ladda ner, fri Vi möts igen bok i pdf-format, Vi möts igen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Vi möts igen pdf? Hur laddar jag ner en Vi möts igen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Vi möts igen gratis? Hur laddar jag ner en Vi möts igen bok gratis? ladda ner Vi möts igen epub, ladda ner en Vi möts igen ebok epub, Vi möts igen bok i epub-format, fri Vi möts igen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Vi möts igen epub? Hur laddar jag ner en Vi möts igen bok i epub-format? Vi möts igen mobi, ladda ner Vi möts igen mobi, ladda ner en Vi möts igen ebok mobi, Vi möts igen bok i mobi-format, gratis Vi möts igen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Vi möts igen mobi? Hur laddar jag ner en Vi möts igen bok i mobilformat? Var att ladda ner Vi möts igen den Laurie Frankel fri? Hur man laddar ner en Vi möts igen den Laurie Frankel ebok gratis?

Leave a Reply