VINQUIZ ladda ner ebok

VINQUIZ (e-bok) av Nicotext Förlag

VINQUIZ ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation VINQUIZ den Nicotext Förlag

  • Bokens titel: Nicotext Förlag
  • Bokförfattare: Nicotext Förlag
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 29 maj 2019
  • Genre böcker: Historia & Arkeologi
  • ISBN: 9789188983121
  • Tillgängliga filer: vinquiz_nicotext-forlag.pdf, vinquiz_nicotext-forlag.epub, vinquiz_nicotext-forlag.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken VINQUIZ längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken VINQUIZ den Nicotext Förlag

Sammanfattning av e-boken VINQUIZ den Nicotext Förlag

EBOK, PDF-format 
ISBN: 9789188983121 

Vet du vilken druva som är kungen av druvor, vilket öl som bryggs av munkar eller i vilket land som det konsumeras mest kaffe i världen?

I detta spel släcker du kunskapstörsten med 400 underhållande frågor om vin, öl, drinkar och annan dryck. Förutom en hejdundrande spelkväll får du och dina vänner lär er mer om drycker från världens alla hörn.

Ålder: 15 år+
Antal spelare: 2+
Speltid: 20 min+
Storlek: 130 x 105 x 40 mm

Recensioner:
“Enkla regler och bra nivå och variation av frågor. Kul att det finns med ett litet risktagande där den som svarar rätt kan välja att få fler frågor och fler poäng – men då även att riskera att förlora sina poäng vid fel svar.”Betyg: 4/5
Aftonbladet Söndag, 15 december 2018

“Frågesportserien tillhör några av de bästa frågesporterna och den här vinutgåvan är inte sämre. Det är rätt svåra frågor, speciellt för den som inte är någon vinfantast. Samtidigt är svaren så utförliga att det blir som att gå på kurs när man spelar. Roligt spel som på grund av sitt upplägg är både blir underhållande och lärorikt.”Betyg: 4/5
Umeåguiden, 8 december 2018

“Det här spelet är en fin julklapp till den som är intresserad av vin och öl. (…) Bra underhållning medan maten blir klar vid middagsbjudningen.”
Linköpings-posten, 7 december 2018

Vi som spelade är både vin- och ölintresserade men inte superkunniga. Vissa av frågorna var på en ganska enkel nivå för oss, men det fanns en hel del att lära sig. (…) Trevligt skrivna svar, en bra present som kan passa flera olika kunskapsnivåer. Mysigt att göra vid middagsbordet.
Expressen, 7 december 2018

“Bjuder på varierande frågor, både vad gäller drycker och svårighetsnivå. I spelets svar får man också en hel del rolig bonusinfo. (..) Gör ett bra jobb för dem som är intresserade av vin – och annan dryck.”
Västerbottens folkblad, 7 december 2018

“Spelreglerna är enkla: dra ett kort och läs en fråga. En person åt gången svarar på frågan och är svaret rätt kan man välja att fortsätta eller låta turen gå vidare; är svaret fel går turen vidare direkt. Om spelaren som har svarat rätt väljer att fortsätta riskerar hen också att förlora poängen vid fel svar på nästa fråga. Däremot har hen också chansen att plocka hem fler än ett poäng! (…) Detta är ett trevligt frågespel för den vuxna gruppen. (…) De 400 frågorna varierar i svårighetsgrad, så det finns både chans för dryckesnörden att skina och för den olärda att samla kunskap. Det är ett perfekt spel att plocka fram om samtalsämnena tryter eller om man känner sig vetgirig. Det krävs ingen spelplan eller något större utrymme för att kunna genomföra; papper, penna och kanske något gott att dricka räcker.”
Betyg: 4
Nya Wermlandstidningen, 1 december 2018

”Kunskapsspel med 400 frågor om vin, öl, drinkar och andra drycker. Här kan du få frågor som: Kan man göra vitt vin av blå druvor? Vilket ölmärke gjorde Ernest Hemingway reklam för? Vad betyder gaeliskans ”uisce beatha” som ordet whisky kommer från? Lärorikt och underhållande för de dryckesintresserad, och den som är wannabe-sommelier.”
Betyg: 4/5
Tidningen 7, 29 november 2018

“Lätta regler, men ganska svåra frågor. Lärorikt och intressant då svaren ger en längre förklaring.”Icakuriren, nummer 51, 17–21 december 2018

Ladda ner VINQUIZ en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok VINQUIZ är 79 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner VINQUIZ en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

VINQUIZ pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken VINQUIZ.

VINQUIZ (e-bok) av Nicotext Förlag!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: VINQUIZ pdf, ladda ner VINQUIZ pdf, ladda ner en VINQUIZ ebok pdf, VINQUIZ bok i pdf-format, gratis VINQUIZ bok att ladda ner, fri VINQUIZ bok i pdf-format, VINQUIZ boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken VINQUIZ pdf? Hur laddar jag ner en VINQUIZ bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner VINQUIZ gratis? Hur laddar jag ner en VINQUIZ bok gratis? ladda ner VINQUIZ epub, ladda ner en VINQUIZ ebok epub, VINQUIZ bok i epub-format, fri VINQUIZ bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken VINQUIZ epub? Hur laddar jag ner en VINQUIZ bok i epub-format? VINQUIZ mobi, ladda ner VINQUIZ mobi, ladda ner en VINQUIZ ebok mobi, VINQUIZ bok i mobi-format, gratis VINQUIZ bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken VINQUIZ mobi? Hur laddar jag ner en VINQUIZ bok i mobilformat? Var att ladda ner VINQUIZ den Nicotext Förlag fri? Hur man laddar ner en VINQUIZ den Nicotext Förlag ebok gratis?

Leave a Reply