VM-sommar ebok online

VM-sommar (e-bok) av Magnus Ljunggren

VM-sommar ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation VM-sommar den Magnus Ljunggren

  • Bokens titel: Magnus Ljunggren
  • Bokförfattare: Magnus Ljunggren
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 maj 2012
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789143508024
  • Tillgängliga filer: vm-sommar_magnus-ljunggren.pdf, vm-sommar_magnus-ljunggren.epub, vm-sommar_magnus-ljunggren.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken VM-sommar längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken VM-sommar den Magnus Ljunggren

Sammanfattning av e-boken VM-sommar den Magnus Ljunggren

Det här är en roman om fotboll, vänskap, ovänskap, kärlek, svek och inte minst moral. Varför hamnar man i knasiga situationer där det inte verkar finnas någon väg ut?
Magnus och hans kompisar blir vittnen till hur de ökända och våldsamma Ås-rånarna gömmer bytet efter ett rån. Magnus överväger att gå till polisen, men bestämmer sig ändå för att inte göra det till slut. Han är nyinflyttad i Sundsvall och har inte så många kompisar, därför börjar han hänga med de två tuffaste killarna i klassen, Matte och Krister. Det är med dem han förskingrar en ganska stor summa pengar från en skolfest de ordnat. Nu måste de få tag på pengarna igen och Magnus är på väg in i nått han inte kan styra. Men så kommer han ihåg Ås-rånarnas byte, vilket löser dillemat, i alla fall till dess att Ås-rånarna hittar Magnus …
Berättaren är idag vuxen och ser tillbaka på den sommar då de här händlserna utspelade sig. Han har haft ett rikt liv som fotbollsproffs och landslagsspelare, men han skriver berättelsen för att visa att det bara genom några snedsteg kunde ha gått mycket annorlunda. Fotbollen är annars hans trygga tillvaro, han är duktig och kan utmana sig själv på plan. När det gäller Ylva är han inte lika modig. Han förälskade sig i henne redan första skoldagen, och hon verkar flirta med honom också. Ändå blir hon och Krister ihop på skolfesten.

Omslagsformgivare: Martin Eriksson

Ladda ner VM-sommar en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok VM-sommar är 39 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner VM-sommar en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

VM-sommar pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken VM-sommar.

VM-sommar (e-bok) av Magnus Ljunggren!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: VM-sommar pdf, ladda ner VM-sommar pdf, ladda ner en VM-sommar ebok pdf, VM-sommar bok i pdf-format, gratis VM-sommar bok att ladda ner, fri VM-sommar bok i pdf-format, VM-sommar boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken VM-sommar pdf? Hur laddar jag ner en VM-sommar bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner VM-sommar gratis? Hur laddar jag ner en VM-sommar bok gratis? ladda ner VM-sommar epub, ladda ner en VM-sommar ebok epub, VM-sommar bok i epub-format, fri VM-sommar bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken VM-sommar epub? Hur laddar jag ner en VM-sommar bok i epub-format? VM-sommar mobi, ladda ner VM-sommar mobi, ladda ner en VM-sommar ebok mobi, VM-sommar bok i mobi-format, gratis VM-sommar bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken VM-sommar mobi? Hur laddar jag ner en VM-sommar bok i mobilformat? Var att ladda ner VM-sommar den Magnus Ljunggren fri? Hur man laddar ner en VM-sommar den Magnus Ljunggren ebok gratis?

Leave a Reply