Vår man i Havanna ladda ner pdf-bok

Vår man i Havanna (e-bok) av Graham Greene

Vår man i Havanna ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Vår man i Havanna den Graham Greene

  • Bokens titel: Graham Greene
  • Bokförfattare: Graham Greene
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 29 juli 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789174997910
  • Tillgängliga filer: var-man-i-havanna_graham-greene-2.pdf, var-man-i-havanna_graham-greene-2.epub, var-man-i-havanna_graham-greene-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Vår man i Havanna längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Vår man i Havanna den Graham Greene

Sammanfattning av e-boken Vår man i Havanna den Graham Greene

»Graham Greene är den främste skildraren av 1900-talsmänniskans medvetande och farhågor.« | William Golding

»En av världens största författare, oavsett språk.« | Washington Post

Den brittiska underrättelsetjänsten MI6:s man i Havanna är en före detta dammsugarförsäljare som heter Wormold. Motvilligt har han blivit hemlig agent, för pengarnas skull. För att göra sig viktig skickar han storstilade (falska) rapporter, inspirerade av en barnboksvariant av Shakespeares dramer. Så skickar han också skisser av massförstörelsevapen – egentligen föreställande dammsugardelar. Hans egen mardröm börjar när en efter en av lögnerna besannas.
Vår man i Havanna [Our Man in Havana, 1958] är en svart komedi om underrättelsetjänsters villighet att tro på historier. Graham Greenes klassiska Kuba-roman utspelar sig före revolutionen men leken med temat missilinstallationer förebådar på ett märkligt vis Kubakrisen 1962.
I översättning av Jane Lundblad och med ett nyskrivet förord av litteraturvetaren Oscar Jansson.
Vår man i Havanna filmatiserades 1959 av Carol Reed (som även filmatiserade Graham Greenes Den tredje mannen).

GRAHAM GREENE [1904–1991] är en av Storbritanniens största romanförfattare genom tiderna. Hans författarskap kan delas in i två verk, romankvartetten som kommit att kallas »den katolska romanens guldstandard«: Brighton Rock, Makten & härligheten, Hjärtpunkten och Slutet på historien – och de politiska romanerna, som kommit att tillhöra världslitteraturens mest klassiska spionthrillers: Hemlig agent, Den tredje mannen, Den stillsamme amerikanen, Vår man i Havanna och Den mänskliga faktorn. Graham Greene var vid två tillfällen – 1961 och 1967 – en av huvudkandidaterna till Nobelpriset i litteratur.

Ladda ner Vår man i Havanna en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Vår man i Havanna är 119 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Vår man i Havanna en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Vår man i Havanna pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Vår man i Havanna.

Vår man i Havanna (e-bok) av Graham Greene!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Vår man i Havanna pdf, ladda ner Vår man i Havanna pdf, ladda ner en Vår man i Havanna ebok pdf, Vår man i Havanna bok i pdf-format, gratis Vår man i Havanna bok att ladda ner, fri Vår man i Havanna bok i pdf-format, Vår man i Havanna boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Vår man i Havanna pdf? Hur laddar jag ner en Vår man i Havanna bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Vår man i Havanna gratis? Hur laddar jag ner en Vår man i Havanna bok gratis? ladda ner Vår man i Havanna epub, ladda ner en Vår man i Havanna ebok epub, Vår man i Havanna bok i epub-format, fri Vår man i Havanna bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Vår man i Havanna epub? Hur laddar jag ner en Vår man i Havanna bok i epub-format? Vår man i Havanna mobi, ladda ner Vår man i Havanna mobi, ladda ner en Vår man i Havanna ebok mobi, Vår man i Havanna bok i mobi-format, gratis Vår man i Havanna bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Vår man i Havanna mobi? Hur laddar jag ner en Vår man i Havanna bok i mobilformat? Var att ladda ner Vår man i Havanna den Graham Greene fri? Hur man laddar ner en Vår man i Havanna den Graham Greene ebok gratis?

Leave a Reply